Begin van onze vakantie

17 mei 2018 - Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

16 mei 2018
Vanmorgen om 5.30 uur stond onze lieve vriend Bert voor de deur om ons weg te brengen naar Schiphol. We waren er op tijd en konden lekker rustig aan doen.
Inchecken thuis is niet gelukt dat doen we dus hier. We krijgen onze instapkaarten en Ed is uitverkorene, er staat een S op zijn instapkaart. (Hij voldoet aan het signalement hahaha) Voor hem een strenge controle.
Naar al dat gedoe zitten we om 11 uur in het vliegtuig. Met ons tweetjes drie stoelen dat is niet verkeerd. De vliegreis kan beginnen.
We hebben in Houston een tussenlanding en moeten daar ook de koffers van de band halen en weer op de band zetten voor de vervolgreis naar Las Vegas. Dat gaat zeker lukken met 4 uur tussentijd.
De vlucht van zowat 4 uur naar Las Vegas in een heel wat krapper vliegtuig is minder aangenaam. Daar aangekomen onze koffers opgehaald en op naar onze huurauto. Het is nu 20.30 uur en het wordt net donker in Las Vegas.
We krijgen een Chrysler Pacifica mee (foto volgt nog wel) spiksplinternieuw met alle toeters en bellen er op en aan. Daar vermaken wij ons wel mee de komende weken.
Om 21.00 uur zijn we in ons hotel Circus Circus waar we een fijne kamer krijgen.
We hebben onze eerste nacht dan ook heerlijk geslapen.

1. Marion:
    17 mei 2018
    Leuk dat jullie daar zijn. Heel veel plezier in Amerika. Kom maar door met de reisverslagen!🇺🇸👍🏻
  2. Gombert en Sientje:
    17 mei 2018
    Tjonge tjonge wat een reis wat een lange dag zijn jullie onderweg geweest.
    Maar jullie zijn er het avontuur kan beginnen.
    Hopelijk zijn jullie wat uitgerust om aan jullie rondreis te beginnen.
    Geniet er maar van en hopelijk hebben jullie mooi weer.
    Heel veel plezier en tot de volgende blog.
  3. Jenny:
    17 mei 2018
    Yeah, de vakantie cq rondreis kan beginnen heel veel plezier en ik zal met veel plezier jullie verhalen lezen.
  4. Jacolina Beugel:
    Heel veel plezier!
  5. Nadine:
    17 mei 2018
    Even lekker bijkomen. En vanaf nu kan het genieten echt beginnen.

kusjes van ons!
  6. Herman en Eugeni:
    17 mei 2018
    Mooi dat jullie er zijn, in hotel Circus Circus hebben wij ook overnacht. Veel plezier!
  7. Gerrit:
    Jetzt geht looooooss ! 👍🏼🍹
  8. Sander en Melinda:
    Heel veel plezier,
    Geniet ervan!
    En geen vakantie door een foto lens vieren, maar voor versteld staan daar.
    Gr. Ons
  9. Sylvia van den Barselaar:
    17 mei 2018
    Hoi, wat leuk dit en top dat je dat wilt bijhouden! Voor jullie zelf om op terug te kijken, maar ook voor ons, want zo reizen wij met zijn allen een beetje mee 😁!
  10. Bert Veldhuis:
    17 mei 2018
    Fijn dat het allemaal goed gelukt is...heb, nadat ik jullie afgezet heb, heerlijk ontbeten bij Maaike en Oscar in Haarlem. Tegen een uur of 11 was ik weer thuis. Nog heel veel plezier daar! Groet maar weer. Bert.
  11. Hans:
    17 mei 2018
    Heel veel plezier, genieten.
  12. Jan en Marjan:
    17 mei 2018
    Het avontuur is begonnen. Heel veel plezier.
  13. Sven Nasia Tyeïsha en Denzel:
    19 mei 2018
    Lieve Ria en Ed <3

Wat leuk om jullie te volgen. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Geniet van elkaar en van alle bijzondere momenten. Drive safe in jullie vette bolide :) Liefs en xxx van ons uit Zwollywood
  14. Tini:
    19 mei 2018
    Leuk. Ga jullie volgen. Heel veel plezier.