Memphis
26 mei 2025 - Memphis, Tennessee, Verenigde Staten
Wij zijn nog een dag in Memphis. De opstart vandaag gaat langzaam. Ik denk dat het eten in het Indiaas Restaurant gisteren ons dwars zit. Het lijkt nog droog te zijn dus toch maar op pad. Wij rijden naar Graceland. Veel leuk dingen gezien. Een tour kan pas in de middag en dan wordt er slecht weer verwacht. Dus niet gereserveerd. Wij gaan naar het centrum van Memphis (Main Street en Beale Street). Het is gelukkig nu droog en de auto kunnen we makkelijk parkeren. Beale Street is heel gezellig met barretjes en winkeltjes. In de stoep liggen koperen muzieknoten met artiestennamen erop. Alleen begint het dan heel donker te worden en daar barst de stortvloed los. We konden nog net een portiek in vluchten. En dan maar wachten. Toen het iets droger werd naar de auto gegaan want echt droog wordt het niet. Op de kamer een donut gegeten en het volgende hotel geboekt. De zon scheen weer en we wilden nog even kijken bij de Mississippi (de rivier). Daar aangekomen werd het super donker en begon het zo hard te regenen dat je niet meer kon rijden. Deze dag is wel in het water gevallen. Vanavond gaan we maar een potje kaarten in ons hotel. Hopelijk hebben we morgen beter meer.

Jammer hè.. dat de regen jullie dag beïnvloed.
Ja met zo'n radarboot had wel heel bijzonder geweest.
Potje kaarten is ook leuk..
Maar na regen komt..🌞😎
Blijf genieten saampjes..