Natchez

29 mei 2025 - Natchez, Mississippi, Verenigde Staten

Vandaag rijden we niet zover. Natchez is de tussenstop om morgen door te rijden naar New Orleans. Om half 12 zijn we dan ook in Natchez. Dit is de oudste nederzetting aan de Mississippi en laat nog steeds de welvaart zien van de plantagebezitters in de tijd van de burgeroorlog. Er loopt een toeristische route dwars door de staat. Veel mooie huizen gezien van voor en na de burgeroorlog (zie foto's). Wij hebben ook genoten op een bankje aan de Mississippi. Wij hebben de (oude) begraafplaats van Natchez bekeken door er met de auto overheen te rijden. We zagen een motorrijder erop rijden en zijn die gewoon gevolgd. Hele aparte ervaring. Het hotel waar we nu zijn is voor 1 nachtje prima. Hier hebben ze een wasmachine en droger en kunnen we een was doen. En ik hoop dat er in de buurt net zo'n fijn restaurant is als gisteren.

1. Gerrie Brand:
    Hallo
    Het is hier 23.00 uur. Bijna bedtijd. Wat een prachtige foto's zaten er vandaag weer bij. Ik beleef jullie reis heerlijk een beetje mee op de achtergrond .
    Fijne dag
  2. Johan:
    29 mei 2025
    Mooi verhaal wij zijn een weekend weg dichtbij Amsterdam
  3. Marion:
    29 mei 2025
    Natchez is inderdaad mooi. Veel plezier in New Orleans!
  4. Harry en Roos:
    29 mei 2025
    Wat een Belevenissen weer!
  5. Marian:
    30 mei 2025
    Mooie foto's weer, heerlijke meegenieten van jullie reis, goede reis naar New Orleans , op naar de Dixie Land muziek
    Groetjes
  6. Wilma:
    30 mei 2025
    Wat mooi dat je daar bent. Heb er een keer een film over gezien. En fijn je wasje weer schoon. Op. Naar de volgende reis.