Kissimmee en Jacksonville

14 mei 2025 - Kissimmee, Florida, Verenigde Staten

Naar een vermoeiende reis vanaf Düsseldorf via München naar Orlando, met een huilende baby in het vliegtuig is niet alles en dan ook nog dichtbij ons. Maar goed we hebben dat overleefd. In Orlando aangekomen duurde het lang voordat de koffers op de band waren. En er waren veel mindervaliden (waaronder Ed) die met de rolstoel gebracht werden. Ook dat ging allemaal niet zo vlotjes. Daarna in de rij voor de douane. Ik moest ze diep in de ogen kijken en ze wilden al mijn vingers zien. En ik was niet de enige. Dus dat duurde me toch lang. Ed mocht zo door (de bofbips). Toen op weg naar Alamo om een auto uit te zoeken. We hebben een mooie witte genomen, een Chrysler Pacifica met nog geen 7000 op de teller. Ons wel bekend van West Amerika. Daarna opweg naar ons hotel Monte Carlo in Kissimmee. Die staat aangegeven als goed en lekker rustig. Nou klopt niks van. Daar loopt de Highway van Kissimmee langs. Wat een herrie. We hadden voor 2 nachten geboekt maar hebben 's nachts om 4 uur een ander hotel in Jacksonville voor de 2e nacht geboekt. Voordat we richting Jacksonville zijn gegaan hebben we eerst nog bij de Walmart een koelbox en het nodige drinken gekocht. Daarna ontbeten bij Waffle House. Een wafel, spek, worst en koffie.  Met een vol gevoel met de auto op weg. Wat is het toch heerlijk rijden in Amerika. Een fijne auto en heerlijk wegen. Onderweg gestopt bij Daytona Beach. En nu in ons hotel in Jacksonville. Nu al een heerlijk hotel. Zometeen op zoek naar eten en daarna heerlijk slapen. Morgen meer.

1. Nadine:
    14 mei 2025
    Wat zullen jullie moe zijn! Nu op naar een rustigere nacht, lekker slapen straks.
  2. Marion:
    14 mei 2025
    Mooi dat jullie er zijn. Jammer van de onrustige vlucht, ik had nog wel noise cancelling koptelefoons liggen. Niet aan gedacht, sorry.
  3. Gerrysmit:
    15 mei 2025
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.nu lekker genieten samen 🙋‍♀️😘
  4. AAM:
    15 mei 2025
    Wat een vermoeiende start .En nu maar lekker gaan genieten van jullie reis.....
  5. Marian:
    15 mei 2025
    Nu maar heerlijk gaan genieten
  6. Maria:
    15 mei 2025
    Fijn dat jullie goed zijn aan gekomen .
    Lekker uitrusten en dan kan het genieten beginnen .....
  7. Melinda:
    15 mei 2025
    Wat een vermoeide start. Nu lekker genieten!
  8. Tini:
    15 mei 2025
    Een start met obstakels maar die ben je snel genoeg vergeten. Nu lekker genieten van alles wat op de planning staat!!
  9. Harry en Roos:
    15 mei 2025
    Ik vond Monte Carlo al zo'n Reis!!! Pfff....nu lekker Uitrusten en Genieten van al het Moois en Avonturen!!! Dikke KUSZXXXX Har en Roos!🌹
  10. Wilma:
    15 mei 2025
    Nou maar wel fijn dat jullie weer veilig zijn aangekomen. Nu op naar een bijzondere vakantie. En leuk dat we zo op de hoogte blijven gr gerrit Wilma
  11. Marjan:
    15 mei 2025
    Na zo’n reis doet een lekker ontbijtje vast goed. Heel veel plezier.
    Groetjes Jan en Marjan
  12. Nellie:
    15 mei 2025
    Wat een pittige start..maar het is goed gekomen.
    Uitrusten en samen op stap maar weer.
    Geniet van jullie avontuur....
    Kaartje leggen..🤩
    Liefs van ons..
  13. Cilia:
    16 mei 2025
    Hoi Ria en Ed, hoop dat jullie genieten en weer wat zijn bijgekomen van de pittige reis.